Auto-Moto Doprava Krimi Městská policie Policie Složky IZS Technika Ústecký Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Osmnáctiletý řidič se řítil nepřiměřenou rychlostí nočním Mostem, naboural a utekl. Všechno zachytily kamery

MOST – Strážníci při kontrolní činnosti po 2. hodině ranní zaregistrovali rychle jedoucí vozidlo a následně uslyšeli hlasitou ránu, která naznačovala, že došlo k dopravní nehodě.

Strážníci okamžitě vystoupili z vozidla, aby zjistili, co se stalo a následně slyšeli relaci v radiostanici o dopravní nehodě, od které utekli dva muži.

Další motohlídka strážníků projížděla místem nehody minutu poté, co k nehodě došlo a nehodu zaznamenal také operátor městského kamerového systému. Bylo vidět, jak vozidlo jelo nepřiměřenou rychlostí, řidič chtěl projet kruhový objezd v protisměru a narazil do sloupu veřejného osvětlení po pravé straně vozovky, který poškodil. Následně z vozidla vyběhli dva muži, přeskočili zábradlí a utíkali směrem k první motohlídce.

Ta okamžitě zareagovala, informovala kolegy, a podezřelé osoby strážníci zajistili. Dva osmnáctiletí mladíci, kteří naštěstí nebyli zranění, se následně doznali, že byli účastníky dopravní nehody, a řidič se doznal k tomu, že dopravní nehodu způsobil.

Událost se všemi poznatky, videozáznamem z kamerového systému, a dvěma podezřelými si na místě převzali policisté Policie ČR k dalšímu řešení.

Autor: Ing. Veronika Loucká

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář