Politika Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Krajskou zdravotní, a.s., povede MUDr. Petr Malý, MBA

ÚSTECKÝ KRAJ – Od pátku 12. 3. pověřilo představenstvo Krajské zdravotní, a.s. (KZ), vedením společnosti MUDr. Petra Malého, MBA coby prozatímního generálního ředitele. V nejbližších dnech bude na pozici generálního ředitele společnosti vyhlášeno výběrové řízení.

„Od doktora Malého očekáváme především stabilizaci atmosféry v Krajské zdravotní. Stejně tak budeme požadovat, aby se plně věnoval problematice investic v rámci společnosti a problematice Evropských fondů. V neposlední řadě bude jeho stěžejním úkolem zajistit profesionální fungování našich nemocnici při stále ještě trvající covidové pandemii, a to včetně očkování,“ sdělil ke jmenování nového generálního ředitele předseda představenstva KZ Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch.

MUDr. Petr Malý je absolventem Lékařské fakulty Univerzity Karlovy a jeho odbornou specializací je chirurgie. Doposud vedl Lužickou nemocnici v Rumburku. V minulosti stál v čele Thomayerovy nemocnice v Praze, působil také ve vedení Středomoravské nemocniční, a.s., byl ředitelem zdravotní pojišťovny Média. „Budu se snažit naplnit představy a zadání představenstva, zklidnit situaci a věnovat se plně fungování našich zdravotnických zařízení v této, pro všechny nelehké, době,“ řekl pověřený generální ředitel MUDr. Petr Malý.

Zdroj: Krajská zdravotní

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Krajskou zdravotní, a.s., povede MUDr. Petr Malý, MBA

  1. Pingback: ceata de ulei

Napsat komentář