Cestování Doprava HZS Krimi LZS Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Svědek nehody na Tachovsku duchapřítomně zareagoval a bezvládnému řidiči okamžitě poskytl první pomoc a přivolal záchrannou službu. Řidič byl z místa nehody letecky transportován do nemocnice

STŘÍBRO – Tachovští dopravní policisté přijali oznámení o nehodě, která se stala dnes kolem 9:15 hod. v obci Stříbro.

Ulicí Soběslavova ve směru do centra obce jel s osobním vozidlem Škoda Fabia 50letý řidič. Ze svědecké výpovědi vyplývá, že řidič s vozidlem zastavil na křižovatce ulic Soběslavova, Palackého a 28. října z důvodu vyvolaného silničním provozem.

Krátce po zastavení se vozidlo samovolně rozjelo do prázdného prostoru křižovatky, který přejelo a na protější straně narazilo levou přední částí do zábradlí. Řidič, který za uvedeným vozidlem před křižovatkou zastavil, vyběhl ven z vozidla a muži, jenž ve fábii nedýchal a nejevil známky života, začal okamžitě poskytovat první pomoc a na místo přivolal záchrannou službu.

Zdravotníci si muže převzali do své péče a následně jej letecky transportovali ve vážném stavu do nemocnice. Příčina dopravní nehody je nyní v šetření, v tuto chvíli nemůžeme vyloučit náhlou zdravotní indispozici řidiče.

S ohledem na zdravotní stav řidiče, nebylo možné provést dechovou zkoušku, a tak byl proveden odběr krve. Nehodou se policisté i nadále zabývají, vzniklou škodu na vozidle odhadli na 2 000 korun.

Autor: por. Bc. Dagmar Jiroušková

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Svědek nehody na Tachovsku duchapřítomně zareagoval a bezvládnému řidiči okamžitě poskytl první pomoc a přivolal záchrannou službu. Řidič byl z místa nehody letecky transportován do nemocnice

Napsat komentář