Auto-Moto Doprava Krimi Liberecký Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Pštros zmateně pobíhající po silnici I/9 u České Lípy dnes ráno zkomplikoval dopravu

ČESKOLIPSKO – Policie už ví, komu uprchlý pštros patří. Tip na majitele pštrosů dal policistů jeden z místních obyvatel, a když jsme chovatele navštívili, potvrdil nám, že si včera do Pihelu přivezl dva dvouleté pštrosy Emu a oba mu hned dnes ráno utekli. Chovatel stačil chytit jen jednoho z nich a druhý je od té doby stále na útěku.

Pokud ho někde uvidíte , kontaktujte prosím ihned telefonní číslo 770 620 474.

Pštros na silnici překvapil řidičku osobního vozidla, která dnes krátce po 7. hodině projížděla z České Lípy na Pihel. Exotického ptáka potkala v úseku mezi Českou Lípou a odbočkou na Častalovice. Naštěstí na něj včas zareagovala a on se potom, co její vozidlo obešel, vydal po silnici směrem na Českou Lípu.

Zhruba po třech minutách se objevil u odbočky na letiště Lada před Českou Lípou, kde přebíhal silnici ze stranu na stranu a zcela tu zastavil dopravu. Je možné, že zde propadl panice kvůli svodidlům na obou stranách silnice, které mu bránily v úniku z místa.

Na poslední chvíli se mu ale ještě podařilo zmizet před příjezdem policistů, které na zvláštního účastníka silničního provozu upozornili řidiči volající na naši tísňovou linku. Kde se pštros nachází v tuto chvíli nevíme, a nyní zjišťujeme, ze kterého chovu pochází. Pokud chybí právě Vám, kontaktujte nás prosím na lince 158.

Autor: por. Bc. Ivana Baláková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Pštros zmateně pobíhající po silnici I/9 u České Lípy dnes ráno zkomplikoval dopravu

  1. Pingback: Belcampo Fernald
  2. Pingback: qiuqiu99

Napsat komentář