Krimi LZS Městská policie Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Záchranáři úspěšně resuscitovali staršího muže, kterého postihly vážné zdravotní potíže! Z Mostu ho transportoval do nemocnice vrtulník

MOST – Vážné zdravotní potíže postihly dnes odpoledne staršího muže v jednom z bytů v Mostě a jeho zdravotní stav si tak vyžádal vzlet vrtulníku leteckých záchranářů.

Redakci agentury JV press.cz to před chvilkou potvrdil mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že na místě zasahovala jak pozemní, tak i letecká záchranná služba. Z bytu byl následně muž převezen sanitkou k mosteckému Kulturnímu domu Repre, kde byl přeložen do vrtulníku.

„Resuscitace muže byla naštěstí úspěšná a pacient tak mohl být letecky transportován do ústecké Masarykovy nemocnice,“ dodal mluvčí ZZS Ústeckého kraje Prokop Voleník.

I tentokrát zajišťovaly bezpečný vzlet vrtulníku leteckých záchranářů hlídky mosteckých strážníků a policistů.

FOTOGALERIE… 

Máte také nějaké zajímavé fotografie z vašeho okolí nebo video? Neváhejte a zašlete nám je na redakční email: redakce@jvpress.cz nebo na WhatsApp na mobilu 603 865 666 či do zprávy na Facebookovém profilu JV PRESS a spol. 

Moc rádi vaše zajímavé foto a video výtvory zveřejníme na našem zpravodajském serveru agentury JV Press.cz.

Autor: Honza Vraný
Foto: Jakub Bitala
a Lukáš Jirka

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Záchranáři úspěšně resuscitovali staršího muže, kterého postihly vážné zdravotní potíže! Z Mostu ho transportoval do nemocnice vrtulník

  1. Pingback: Study in Africa

Napsat komentář