Jihomoravský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KRIMI: Pohřešovaná žena z Vyškovska zemřela násilnou smrtí! Díky pečlivé analytické práci skončil obviněný muž ve vazbě

VYŠKOVSKO – Pátrání po pohřešované ženě z Vyškovska skončilo. Po bezmála půlročním úsilí kriminalistů bylo její tělo nalezeno zakopané poblíž Šlapanic. Nebylo pochyb o tom, že byla zavražděna. Policisté zadrželi jejího druha, skončil ve vazbě.

Pátrání po pohřešované se rozjelo na začátku října loňského roku. Její pohřešování nahlásil druh zmizelé s tím, že odešla za kamarádkou a už se neozvala. Po šestačtyřicetileté ženě z Velešovic na Vyškovsku začali okamžitě pátrat policisté, na objasnění případu pracovali jak specialisté z Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje, tak i jejich vyškovští kolegové.

S postupujícím časem se jevila čím dál pravděpodobněji varianta, že se pohřešovaná stala obětí trestného činu. Pátrání skončilo smutným nálezem na konci minulého týdne. Kriminalisté našli v remízku u Šlapanic v poměrně hluboké jámě tělo pohřešované ženy.

Už při ohledání těla na místě bylo jasné, že zemřela násilnou smrtí. To potvrdila i soudní pitva. Během prověřování případu kriminalisté využili také poznatky od veřejnosti po zveřejněných výzvách v médiích. Intenzivní prací se jim podařilo sehnat dostatek důkazů pro obvinění přítele zavražděné. Ten skončil ve vazbě a v případě odsouzení mu za zvlášť závažný zločin vraždy hrozí až dvacetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté i nadále pracují na objasnění všech okolností tohoto činu.

Autor: mjr. Pavel Šváb

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “KRIMI: Pohřešovaná žena z Vyškovska zemřela násilnou smrtí! Díky pečlivé analytické práci skončil obviněný muž ve vazbě

Napsat komentář