Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Pražští policisté pátrají po ženě, kterou měli na zastávce tramvaje obtěžovat dva muži

PRAHA – Pražští policisté pátrají od středy 24. března po důležité svědkyni, která jela tramvají a následně vystoupila na zastávce Urxova v Praze 8. Při výstupu z tramvaje ji měli obtěžovat dva muži.

Toho si všimli kolemjdoucí (jiná dvojice mužů), kteří se jí zeptali, zda nepotřebuje pomoc nebo zavolat policii. V momentě, kdy to uslyšeli podezřelí, fyzicky napadli jednoho z nich. Po napadení utrpěl jeden z mužů zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.

Na místo byla vyslána nejbližší policejní hlídka, která po příjezdu spatřila dva muže, kteří před ní utíkali. Oba následně dostihli a za užití donucovacích prostředků zpacifikovali a omezili na osobní svobodě.

Celý případ policisté v současné chvíli prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V případě odsouzení hrozí pachatelům až dvouletý pobyt za mřížemi.

Žena, po které v současné chvíli pátráme, před příjezdem policejní hlídky z místa odešla. Pro vyřešení tohoto případu je právě ona pro kriminalisty klíčovou svědkyní, proto ji žádáme, aby se ozvala na linku 158 nebo navštívila nejbližší policejní služebnu. Policisté žádají i očité svědky, kteří byli přítomni incidentu, aby se ozvali na linku 158.

Celý skutek se stal ve středu 24. března krátce po půl desáté večer.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Pražští policisté pátrají po ženě, kterou měli na zastávce tramvaje obtěžovat dva muži

Napsat komentář