Auto-Moto Cestování Doprava HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Městská policie Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Z DOPRAVY: Sněžení a ledovky na silnicích komplikují dopravu napříč Českem! Policisté evidují řadu karambolů

KARLOVARSKÝ KRAJ – Aprílové počasí i dnes trápí především motoristy napříč Českem. Komplikace v dopravě hlásí aktuálně i Karlovarský kraj. Tam sněžení a namrzlé silnice komplikují sjízdnost a policisté evidují již řadu nehod.

Za výraznou studenou frontou se opět ochladí. Už v noci na úterý se při rychlém poklesu teploty pod bod mrazu místy vytvářelo náledí. Na náledí pozor i v dalších dnech tohoto týdne.

Na silnici č.I/13 z Boče směr Chomutov v kopci stojí kamiony a nemohou vyjet. Pro osobní vozidla s opatrností průjezdné.

V ulici Dyleňská v obci Cheb, dopravní nehoda dvou osobních aut, bez zranění. Událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Na silnici 220 v obci Nová Role, okres Karlovy Vary, Nová Role-Mezirolí. Nehoda, zaklíněný kamion na silnici, na místo PČR. Průjezdný jeden pruh pro osobní auta. Událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Na silnici třídy III u obce Ostrov, okres Karlovy Vary, Obchodní 1476, nehoda dvou osobních aut, bez zranění, s ujetím, na místo PČR. Událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Zdroj: Policie ČR a dopravniinfo.cz

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář