Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Liberecký Městská policie Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Albrechtický kopec zablokoval kamion! Komunikace zůstává stále uzavřena

LIBERECKO – Kamion zablokoval hlavní tah z Liberce na Frýdlant. Silnice I/13 – Albrechtice je uzavřena. Havarované vozidlo se nepodařilo ještě vyprostit.

Včera krátce před půl osmou večer, zablokoval kamion hlavní tah mezi Libercem a Frýdlantem. Pravděpodobně zhoršené klimatické podmínky a nevěnování se plně řízení provozu ze strany řidiče kamionu měly vliv na dopravu mezi Frýdlantem a Libercem.

Komunikace I/13 je tak uzavřena v obou směrech do doby, než bude těžkou mechanizací kamion vyproštěn. Řidiči tak musí využít alternativních tras k cestě z Frýdlantu do Liberce a naopak. Možností pro osobní automobily je komunikace č. 2904 přes Oldřichov v Hájích. Tato komunikace je však pro nákladní dopravu uzavřena. Dopravní značení je osazeno nejen u kruhového objezdu v ulici Žitavská ve Frýdlantu, ale také na silnici I/13, u kruhového objezdu před Mníškem.

O znovuzprovoznění komunikace Vás budeme informovat. Sledujte také dopravní informace. 

Autor: por. Bc. Vojtěch Robovský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Albrechtický kopec zablokoval kamion! Komunikace zůstává stále uzavřena

Napsat komentář