Krimi Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ŽENA V OHROŽENÍ ŽIVOTA: Policisté pátrají po šestačtyřicetileté ženě z Prahy, která se v minulosti pokusila o sebevraždu. Neviděli jste ji někde? 

PRAHA – Pohřešovaná žena byla naposledy viděna v úterý 20. dubna v místě svého bydliště. Doma zanechala peněženku a svůj mobilní telefon a dosud o sobě nikomu nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná žena má psychické problémy a v minulosti se pokusila o sebevraždu. Vzhledem k tomu, že se dosavadním využitím operativně pátracích prostředků policie se nepodařilo ženu nalézt, obracejí se policisté touto cestou na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Dle zjištěných informací se pohřešovaná ráda pohybuje v okolí Staroměstkého náměstí, Vyšehradu a Modřanské cyklostezky.

Popis hledané: výška 170 cm, obézní postava, dlouhé plavé blond vlasy a zelené oči. Na sobě při odchodu měla pravděpodobně dlouhou zelenou zimní péřovou bundu, kostkované kalhoty a černé kozačky.

„Jestliže někdo hledanou viděl, nebo ví, kde by se mohla nacházet, ať se ozve na linku 158. Děkujeme.“

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “ŽENA V OHROŽENÍ ŽIVOTA: Policisté pátrají po šestačtyřicetileté ženě z Prahy, která se v minulosti pokusila o sebevraždu. Neviděli jste ji někde? 

  1. Pingback: Belcampo scandal

Napsat komentář