Doprava Jihomoravský Krimi Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Policejní potápěči nalezli v Brněnské přehradě v hloubce asi deseti metrů tělo pohřešovaného muže z lodi Lipsko! Spáchal sebevraždu

BRNO – Policejní potápěči nalezli včera večer v Brněnské přehradě v hloubce asi 10 m pohřešovaného muže z lodi Lipsko. Podle dosavadního šetření na jeho úmrtí neměla podíl žádná další osoba. Nic nenasvědčuje ani tomu, že by utonutí bylo dílem nešťastné náhody. S největší pravděpodobností se muž rozhodl tímto způsobem ukončit svůj život.

Záhadu zmizelého muže vyšetřovali od nedělního odpoledne policisté v Bystrci. Ti přijali oznámení od posádky lodi na Brněnské přehradě. V přístavišti měl na loď Lipsko nastoupit asi padesátiletý muž, který si kupoval jízdenku na zastávku Sokolské koupaliště. Na této zastávce však nevystoupil.

Posádka muže hledala, ale nikde na lodi nebyl. Zatím není zřejmé, kde loď opustil,  jestli to bylo před vyplutím, na jiné zastávce anebo jestli během plavby nespadl z paluby do vody. Policistům se podařilo zajistit snímek z kamerového záznamu u přístaviště, kde by měl být onen muž zachycen před vyplutím lodi.

Autor: nprap. David Chaloupka
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář