Krimi Městská policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Vyjádření k sobotnímu zákroku: Policisté v Teplicích museli proti agresivnímu zdrogovanému muži, který jednoho ze zasahujících policistů pokousal, použít donucovací prostředky! Narkoman v sanitce zkolaboval a zemřel

TEPLICE – V sobotu před 15. hodinou byli policisté na základě telefonického oznámení vysláni do ulice Dubská v Teplicích, kde se vzájemně měli napadat dva muži, kteří zároveň poškozovali cizí auta.

Po příjezdu hlídky na místo našli policisté v ulici U Hřiště na zemi ležet muže bez trička, který měl zjevná zranění. Jakmile se k němu policisté přiblížili, začal být agresivní, napadl je a způsobil jim škrábance, jednoho policistu pokousal.

Policisté museli proti agresivnímu muži použít donucovací prostředky a přivolali mu sanitku. Muž byl předán do péče záchranářů, v sanitce následně zkolaboval a i přes resuscitaci se nepodařilo obnovit jeho životní funkce.

Lékař konstatoval jako předběžnou příčinu úmrtí předávkování drogami, k objasnění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Další okolnosti celého případu nyní prověřují kriminalisté a pracovníci odboru vnitřní kontroly.

Na veřejnost přitom uniklo video, které z okna domu natočil na mobil jeden z přihlížejících a to následně umístil na sociální sítě. Zásah policie vyvolal rozruch a někteří čtenáři ho považují za policejní brutalitu, která skončila smrtí! To však policisté vyvracejí.

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Vyjádření k sobotnímu zákroku: Policisté v Teplicích museli proti agresivnímu zdrogovanému muži, který jednoho ze zasahujících policistů pokousal, použít donucovací prostředky! Narkoman v sanitce zkolaboval a zemřel

  1. Pingback: jarisakti

Napsat komentář