Auto-Moto Doprava HZS Krimi Městská policie Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Řidič na Pardubicku se doslova podruhé narodil! Narazil ve vysoké rychlosti zezadu do odstaveného kamionu

PARDUBICKO – O štěstí může hovořit řidič osobního vozu Peugeot 206, který asi ve stokilometrové rychlosti narazil včera odpoledne zezadu do kamionu odstaveného mimo komunikaci mezi Valy a Starými Čívicemi na Pardubicku.

„Jednotka provedla posyp unikajících provozních náplní, a po zadokumentování nehody policisty, jsme vozidlo odtrhli zpod kamionu,“ řekl k události velitel zásahu nprap. Milan Pavlíček ze stanice Přelouč.

FOTOGALERIE…

Co je nutné podotknout, že doslova „znovunarozenému“ řidiči pomohl z napasovaného automobilu pod kamionem kolemjedoucí řidič, naštěstí se jednalo o příslušníka HZS Pardubického kraje, který ihned řidiče z vozu vyprostil a poskytl mu první pomoc. Do péče si zraněného řidiče převzala zdravotnická záchranná služba.

Hasiči dále odpojili akumulátor tak, aby nedošlo k požáru. Po odstranění následků nehody se jednotka z Přelouče vrátila na základnu.

Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Autor: por. Bc. Vendula Horáková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Řidič na Pardubicku se doslova podruhé narodil! Narazil ve vysoké rychlosti zezadu do odstaveného kamionu

  1. Pingback: DevOps Solutions

Napsat komentář