HZS Krimi Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

U rozsáhlého požáru sena objektu zemědělského družstva na Pardubicku zasahovalo osm hasičských jednotek! Škoda přesahuje pět milionů korun

SOBKOVICE – Osm jednotek hasičů vyjíždělo včera v 19.28 hodin do Sobkovic k požáru sena ve zděné budově zemědělského družstva.

Jednotky hasičů požár hasily a shořelý materiál musely vyskladnit a manipulátorem převážet na louku, kde byl postupně dohašován. Požár hasiči dostali pod kontrolu ve 20.50 hodin a zcela zlikvidován byl o půlnoci. Do ranních hodin místo požáru bylo střeženo dobrovolnou jednotkou. Událost se obešla bez zranění.

FOTOGALERIE…

„Příčina vzniku požáru je předmětem dalšího vyšetřování. Teď, v sobotu ráno, na místo vyrážíme k dalšímu šetření. Škoda je předběžně vyčíslena na 5 milionů korun. Uchránit se podařilo majetek ve výši 2 miliony korun,“ říká k případu vyšetřovatel npor. Mgr. Jan Kalous z HZS územního odboru Ústí nad Orlicí.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(vh)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář