Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Těžce zraněného motorkáře po střetu s autem na Prachaticku transportoval vrtulník letecké záchranné služby

VOLARY – Vážná dopravní nehoda se stala včera večer u obce Volary. Devětadvacetiletá řidička z Prachaticka jela ve vozidla značky Opel ve směru z Volar na Lenoru. Při odbočování vlevo na účelovou pozemní komunikaci vedoucí do části zvané Brixův Dvůr došlo ke střetu jejího vozidla s třiačtyřicetiletým řidičem motocyklu značky Aprilia z Prachaticka, který ji předjížděl.

Motorkář po střetu havaroval vlevo mimo pozemní komunikaci a narazil do plastových kontejnerů. Utrpěl zranění a byl leteckou záchrannou službu transportován do českobudějovické nemocnice.

Přesné příčiny a okolnosti této dopravní nehody řeší prachatičtí kriminalisté. U obou řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativním výsledkem. Při nehodě vznikla škoda 130 000 korun.

Autor: por. Ing. Štěpánka Schwarzová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Těžce zraněného motorkáře po střetu s autem na Prachaticku transportoval vrtulník letecké záchranné služby

  1. Pingback: hot wheels logo

Napsat komentář