Finance HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Pomáháme Praha Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Sport Středočeský Technika Turistika Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

VIDEOPOZVÁNKA: Společně k cíli s hasiči aneb pozvánka na virtuální benefiční běh a jízdu na kole 2021 pro Honzíka a Christianka… Zaregistrovat se můžete už jen do dnešní půlnoci

OSTROV NA KARLOVARSKU – Už jen do dnešní půlnoci máte možnost se zaregistrovat do charitativního projektu hasičů z Ostrova na Karlovarsku – Společně k cíli s hasiči a pomoci tak tentokrát virtuálním benefičním během nebo jízdou na kole dvěma malým chlapcům, a to Honzíkovi a Christiankovi. 

Podle organizátorů letošní akce Společně k cíli s hasiči bude přeci jen trochu jiná než ty předešlé ročníky. „Základ ale zůstává stejný, a sice to, že chceme dojít společně k cíli a pomoci dvěma rodinám, kterým štěstěna v mnoha ohledech nepřála,“ uvádějí organizátoři akce Ilona Giertl a Oldřich Palas. Více již v naší reportáži o připravované virtuální benefiční akci.

NAŠE VIDEOREPORTÁŽ…

Videoreportáž připravil: Honza Vraný / JV press.cz 

První je rodina malého Honzíka Šnajdra. Těhotenství Honzíkovo maminky probíhalo naprosto v pořádku a oba rodiče se moc těšili až přijde den D a uvidí svého chlapečka – číst příběh dále.

Druhým chlapcem je sedmiletý Christianek, který se narodil předčasné císařským řezem ve 33.tt. pro abrupci placenty. Vážil pouhých 1340 gr. První velkou ráno pro maminku byla ztráta Christianova tatínka v 19.tt. a druhou samotný porod – číst příběh dále.

Registrace je jednoduchá: V sekci registrace máš na výběr ze dvou disciplín – KOLO – BĚH. Zvol si disciplínu, vyplň své údaje včetně délky trasy, případně výši dobrovolného příspěvku a vyplněný formulář odešly. Následně Ti přijde potvrzovací mail, včetně platebních údajů. Registrační poplatek v částce 300,- zašli na číslo účtu: 2201982839/2010, VS 011502021. (k platbě můžeš použít i QR kód). Pokud se rozhodneš zaslat dobrovolný příspěvek, přičti částku k registračnímu poplatku. Po připsání platby na náš účet, Ti přijde na mail startovní číslo.
Registrovat se můžeš v době od 11.7.2021 do 1.8.2021. Na zdolání disciplíny pak máš čas v období od 2.8.2021 do 8.8.2021. Jako důkaz nám na uvedený mail zašly kopii aplikace obrazovky, hodinek apod., případně nějakou fotku ze samotného běhu. (fotografie pak zveřejníme na našich webových a fb stránkách).
Po skončení akce, Ti mailem přijde účastnický diplom a na uvedenou adresu Ti poštou přijde cca do 14ti dnů kovová medaile. (medaile a diplom Ti přijde i v případě pokud důkaz nezašleš-není podmínkou). Výtěžek z celé akce poputuje rovnoměrně oběma klukům, kdy náklady na výrobu medailí a náklady na poštovné a balné budou hrazeny z registrační částky 300,-. Zbylá částka z registrace + dobrovolný příspěvek (100%) poputuje oběma chlapcům.

Tato sbírka je zřízena pro pomoc rodinám, pečujícím o osobu se zdravotním postižením či osobě samotné k zakoupení kompenzačních pomůcek, zdravotních pomůcek, léků, zdravotního materiálu, polohovacích pomůcek, rehabilitačních pomůcek a pobytů, didaktických pomůcek, školních pomůcek, úpravu domácnosti a dále na výrobu medailí a cen pro účastníky akce.

Děkujeme za podporu a účast v letošní charitativní akci Společně k cíli s hasiči

ZAREGISTRUJ SE NYNÍ: 

REGISTRACE BĚH

REGISTRACE CYKLISTIKA

Autor: Honza Vraný
Zdroj: skc.hasiciostrov.cz

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář