HZS Karlovarský Kultura Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Sport Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ODSTARTOVÁNO: Virtuální benefiční běh a jízda na kole pro Honzíka a Christianka aneb Společně k cíli s hasiči

OSTROV NA KARLOVARSKU – Právě dnes odstartoval letošní charitativní projekt hasičů z Ostrova na Karlovarsku – Společně k cíli s hasiči a pomoci tak tentokrát virtuálním benefičním během nebo jízdou na kole má dvěma malým chlapcům, a to Honzíkovi a Christiankovi. 

Podle organizátorů letošní akce Společně k cíli s hasiči je přeci jen trochu jiná než ty předešlé ročníky. „Základ ale zůstává stejný, a sice to, že chceme dojít společně k cíli a pomoci dvěma rodinám, kterým štěstěna v mnoha ohledech nepřála,“ uvádějí organizátoři akce Ilona Giertl a Oldřich Palas. Více již v naší reportáži o připravované virtuální benefiční akci.

VIDEOREPORTÁŽ…

Videoreportáž připravil: Honza Vraný / JV press.cz 

První je rodina malého Honzíka Šnajdra. Těhotenství Honzíkovo maminky probíhalo naprosto v pořádku a oba rodiče se moc těšili až přijde den D a uvidí svého chlapečka – číst příběh dále.

Druhým chlapcem je sedmiletý Christianek, který se narodil předčasné císařským řezem ve 33.tt. pro abrupci placenty. Vážil pouhých 1340 gr. První velkou ráno pro maminku byla ztráta Christianova tatínka v 19.tt. a druhou samotný porod – číst příběh dále.

„Na zdolání disciplíny pak máš čas v období od 2.8.2021 do 8.8.2021. Jako důkaz nám na uvedený mail zašly kopii aplikace obrazovky, hodinek apod., případně nějakou fotku ze samotného běhu. (fotografie pak zveřejníme na našich webových a fb stránkách).“
Po skončení akce, Ti mailem přijde účastnický diplom a na uvedenou adresu Ti poštou přijde cca do 14ti dnů kovová medaile. (medaile a diplom Ti přijde i v případě pokud důkaz nezašleš-není podmínkou). Výtěžek z celé akce poputuje rovnoměrně oběma klukům, kdy náklady na výrobu medailí a náklady na poštovné a balné budou hrazeny z registrační částky 300,-. Zbylá částka z registrace + dobrovolný příspěvek (100%) poputuje oběma chlapcům.

Tato sbírka je zřízena pro pomoc rodinám, pečujícím o osobu se zdravotním postižením či osobě samotné k zakoupení kompenzačních pomůcek, zdravotních pomůcek, léků, zdravotního materiálu, polohovacích pomůcek, rehabilitačních pomůcek a pobytů, didaktických pomůcek, školních pomůcek, úpravu domácnosti a dále na výrobu medailí a cen pro účastníky akce.

Děkujeme za podporu a účast v letošní charitativní akci Společně k cíli s hasiči…

Autor: Honza Vraný
Zdroj: skc.hasiciostrov.cz

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář