Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: V jedné z forem na Kutnohorsku napadla nožem jednatřicetiletá útočnice třiačtyřicetiletou ženu! Zraněná skončila v nemocnici

KUTNOHORSKO – Krajští kriminalisté prošetřují okolnosti napadení ženy na Kutnohorsku, která skončila s bodnořeznými poraněními v nemocnici. 

V pondělí odpoledne vyjížděli kutnohorští kriminalisté na základě oznámení Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje do jedné z tamních firem na Kutnohorsku, kde 31letá žena měla nožem napadnout 43letou ženu a způsobit jí několik bodnořezných poranění. Zraněnou ženu transportovali  zdravotníci do nemocnice, odkud byla po ošetření propuštěna do domácího léčení. Ženu, která útočila nožem, policisté krátce po činu zadrželi a nyní je hospitalizována ve zdravotnickém zařízení.

Případ si s ohledem na věcnou příslušnost převzali krajští kriminalisté, kteří již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu podle § 140 odst. 1 trestního zákoníku a nyní provádí potřebná šetření ke zjištění veškerých okolností násilného činu.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: V jedné z forem na Kutnohorsku napadla nožem jednatřicetiletá útočnice třiačtyřicetiletou ženu! Zraněná skončila v nemocnici

  1. Pingback: หวย LSM99

Napsat komentář