Auto-Moto Doprava HZS Krimi Moravskoslezský Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při střetu dvou osobních aut v Českém Těšíně se zranili tři lidé

ČESKÝ TĚŠÍN – Včera ráno byla na operační středisko HZS Moravskoslezského kraje nahlášena dopravní nehoda dvou osobních automobilů, která se stala v katastru obce Český Těšín, městské části Horní Žukov. U nehody došlo ke zranění tří osob.

Na místo události byly okamžitě povolány jednotky profesionálních hasičů ze stanic Český Těšín a Karviná.

Po příjezdu jednotek na místo události hasiči ihned zajistili obě havarovaná vozidla proti pohybu a požáru. Na místě nehody zůstaly celkem tři zraněné osoby. Jedna osoba se nacházela při příjezdu hasičů již mimo vozidlo. Další dvě osoby zůstaly v havarovaných vozidlech, a tak se hasiči postarali o jejich záchranu bez pomoci vyprošťovacího zařízení.

FOTOGALERIE…

Všem osobám poskytli hasiči předlékařskou pomoc a po příjezdu sanitních vozů zdravotnické záchranné služby je předali do péče zdravotníků. Během zásahu složek IZS byla komunikace uzavřena.

Po dokončení záchranných prací a šetření příčiny vzniku dopravní nehody, provedli hasiči úklid a zprovoznění komunikace.

Zdroj: HZS Moravskoslezského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Při střetu dvou osobních aut v Českém Těšíně se zranili tři lidé

  1. Pingback: sites

Napsat komentář