Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda před Bílinou komplikuje dopravu na hlavním silničním tahu z Mostu do Bíliny. Na místě zasahuje i vrtulník leteckých záchranářů

BÍLINA – Všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů aktuálně zasahují u vážné nehody osobního automobilu na hlavním silničním tahu z Mostu do Bíliny I/13 pod Bořní ve směru na Bílinu.

Událost i vzlet vrtulníku potvrdil mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že řidička havarovaného osobního auta utrpěla nakonec lehká zranění a byla převezena do nemocnice sanitkou. Vrtulník se tak na ústeckou základnu vrátil prázdný.

U nehody zasahovali hasiči ze stanice Bílina, kteří pomáhali vyprostit zraněnou řidičku po nárazu vozidla do sloupu elektrického vedení, předali ji k dalšímu ošetření Zdravotnické záchranné službě a provedli protipožární zajištění vozidla.

Nehoda osobního auta se bohužel tak neobešla bez zranění. Řidička vylétla ze silnice a skončila mezi stromy. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. V místě poblíž odpočívadla pod Bořní ve směru na Bílinu se tak tvoří kolony automobilů.

S komplikacemi v dopravě v uvedeném úseku počítejte asi do 22.30 hodin.

Zjišťujeme podrobnosti.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář