Krimi Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Loupili kvůli deseti koruně! V souvislosti s loupežným přepadením spáchaným na šestnáctiletém mladíkovi pátrají kriminalisté po skupince osob

PRAHA – Kriminalisté druhého oddělení třetího policejního obvodu se zabývají od středy 21. července loupežným přepadením, které se stalo patnáct minut před dvacátou hodinou ve Starokolínské ulici v Praze 9.

Dva muži přistoupili k mladistvému, po kterém požadovali 10,- korun českých. V momentě, kdy poškozený vytáhl z kapsy svou peněženku, vyndal jeden z podezřelých nůž a vytrhl poškozenému peněženku se slovy „Nikde o tom nemluv!“. Následně oba podezřelí z místa utekli.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, které byly pořízeny krátce před samotným loupežným přepadením a je na nich zachycena skupinka osob, se kterou bychom potřebovali mluvit. V tuto chvíli osoby na záběrech vnímáme jako důležité svědky, kteří by nám mohli pomoc při objasnění tohoto případu. Kriminalisté se domnívají, že tato skupinka by mohla bydlet v blízkosti nebo přímo v Újezdu nad Lesy. Pokud je poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme.

Celý případ kriminalisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Autor: por. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Loupili kvůli deseti koruně! V souvislosti s loupežným přepadením spáchaným na šestnáctiletém mladíkovi pátrají kriminalisté po skupince osob

Napsat komentář