Auto-Moto Doprava Dopravní podnik HZS Krimi LZS Městská policie Nezaradené Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ OBRAZEM: V centru Mostu se střetlo osobní vozidlo s hasičským žebříkem! Záchranáři transportovali dvě děti do nemocnice. Jedno letecky

MOST – U mosteckého obchodního centra Central na rušné křižovatce je dopravní nehoda. Střetlo se tam osobní auto s hasičským automobilovým žebříkem a dalším osobním vozem. Dvě nezletilé děti skočily v nemocnici. 

Podle mluvčího krajské záchranné služby Prokopa Voleníka měl být 3letý chlapec letecky transportován se středně těžkým zraněním do ústeckého traumacentra. Miminko bylo bez zranění převezeno do mostecké nemocnice na kontrolu.

Podle svědků mělo dojít k dopravní nehodě nedáním přednosti osobního automobilu vozidlu HZS, konkrétně pak hasičskému žebříku a následně došlo ke střetu. Nárazem pak bylo osobní auto údajně odmrštěno ještě na protijedoucí automobil.

Podle slov svědka nehody: „Čekal jsem na tramvaj a z dálky jsem viděl jak jede hasičský vůz. Nevěnoval jsem tomu žádnou pozornost, ale za chvilku se ozvala rána jako z děla a viděl jsem nabourané auto a potom polámaný nárazník hasičského automobilového žebříku,“ dodal svědek události.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Doprava na světelné rušné křižovatce byla odkláněna městskou policií Most.

FOTOGALERIE…

Příčiny a okolnosti střetu tak i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: Jakub Bitala
Foto: Jakub Bitala

 

 

 

Jakub Bitala
Externí fotoreportér jakub.bitala@jvpress.cz

3 Replies to “AKTUÁLNĚ OBRAZEM: V centru Mostu se střetlo osobní vozidlo s hasičským žebříkem! Záchranáři transportovali dvě děti do nemocnice. Jedno letecky

  1. Pingback: pod
  2. Pingback: ks quik 2000

Napsat komentář