Krimi Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI VIDEO: Násilník v Praze se během hodiny pokusil znásilnit dvě ženy

PRAHA – Kriminalisté v Praze pátrají po muži, který v prodejně erotických potřeb sexuálně napadl prodavačku a ihned poté i ženu v parku. 

Kriminalisté z 6. oddělení Prahy I pátrají od 11. srpna po neznámém útočníkovi, který krátce před devátou hodinou večerní navštívil prodejnu erotických potřeb v Praze 1. Tam si nejprve prohlížel vystavené pomůcky a v momentě, kdy ho oslovila prodavačka a chtěla mu pomoci s výběrem, tak na ní zaútočil. Ženu zatlačil do zázemí prodejny, povalil ji na zem a osahával ji na intimních partiích se slovy, aby nekřičela, že se jí to bude líbit a bude to rychlé. Během toho jí dusil respirátorem a snažil se ji utišit.  Napadená žena užila lsti, předstírala těhotenství a požadovala po útočníkovi použití kondomu, což ho zaskočilo. Tohoto momentu zaváhání žena využila k útěku pryč z prodejny. Ihned poté násilník z místa utekl. Ve svém jednání však pokračoval po necelé půlhodině, kdy v parku Na Fidlovačce v Praze 4 zezadu zaútočil na procházející se ženu, kterou zaklekl na zemi a sundal si tričko, které jí nacpal do úst, aby nekřičela.  Poté jí se slovy „udělám ti to rychle“ osahával na hrudníku a svého jednání zanechal až v okamžiku, kdy okolo procházel náhodný kolemjdoucí muž, který ho vyrušil, a tak z místa utekl.

V souvislosti s vyšetřováním těchto případů se kriminalistům podařilo zajistit kamerové záznamy, na kterých je zachycen muž, po kterém pátrají. Jedná se o česky hovořícího muže světlé pleti ve věku 28 – 35 let, vysokého 185 – 190 cm, střední postavy, který nosí dioptrické brýle. Má delší světle hnědé vlasy, kolem uší vyholené a stažené do culíku. V době obou útoků byl oblečen do modrého trička se symbolem zmrzliny a lebky s nápisem ICE SCREAM. Toto tričko zanechal na místě druhého útoku spolu s taškou béžové barvy. Dále měl na sobě barevné kostkované kraťasy a na nohou černé boty, kdy na pravé botě měl žlutozelenou reflexní tkaničku.

Pokud byste tohoto muže na kamerovém záznamu poznali, nebo máte jakékoliv informace, které by kriminalisty dovedly k jeho dopadení, kontaktujte linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR. V žádném případě se muže nepokoušejte zadržet sami, jelikož by mohl být velmi nebezpečný.

Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí za trestný čin znásilnění až desetiletý pobyt za mřížemi.

Autor: nprap. Richard Hrdina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI VIDEO: Násilník v Praze se během hodiny pokusil znásilnit dvě ženy

  1. Pingback: DevOps Solutions

Napsat komentář