Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Třicetiletý řidič osobního automobilu nepřežil na Zlínsku náraz do stromu

ZLÍNSKO – Dnes krátce po jedné hodině ranní havaroval u obce Držková na Zlínsku třicetiletý řidič osobního vozidla značky Volvo. Při havárii utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým vzápětí na místě podlehl.

Řidič jel ve směru od obce Hošťálková do obce Držková. Zřejmě z důvodu vysoké rychlosti přejel v zatáčce na mokré silnici do protisměru a vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Náraz odhodil vozidlo zpět na komunikaci, kde zůstalo stát.

Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na sto tisíc korun. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Jednotka hasičů provedla zajištění místa nehody, protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypala sypkou sorpční látkou.

Pro potřeby práce policie hasiči osvětlovali místo nehody. Po příjezdu vozidla odtahové služby následně jednotky hasičů pomohly s naložením poškozeného automobilu a následně uklidili komunikaci. Jednotka se vrátila zpět na stanici v 6:17 hodin.

Veškeré okolnosti a příčinu této tragické dopravní nehody prověřují kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty.

Autor: por. Bc. Monika Kozumplíková
Zdroj:
HZS Zlínského kraje

(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Třicetiletý řidič osobního automobilu nepřežil na Zlínsku náraz do stromu

  1. Pingback: jarisakti

Napsat komentář