Auto-Moto Doprava HZS Krimi Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Na Uherskohradišťsku se nad ránem střetlo osobní auto s nákladním vozidlem! Jeden řidič skončil v nemocnici

UHERSKOHRADIŠŤSKO – V noci došlo u obce Bánov v okresu Uherské Hradiště k nehodě nákladního a osobního automobilu. Na místo nehody vyjela v 02:40 hodin jednotka profesionálních hasičů z požární stanice Uherský Brod.

V době příjezdu hasičů stál osobní automobil mimo komunikaci. Osádka automobilu byla mimo vozidlo. Zraněným osobám hasiči poskytli předlékařskou pomoc. Následně jednotky hasičů provedly protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypaly sorbentem.

Řidič poskytl informaci, že po nárazu do náklaďáku se z jeho vozu začalo kouřit. Proto vznikající požár uhasil jedním hasicím přístrojem. Na místo nehody se dostavila Policie České republiky a Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje. Jedna zraněná osoba byla odvezena sanitním vozem do nemocnice.

Pro práci policie bylo osvětlováno místo nehody. Po úklidu silnice se jednotka v 04:18 hodin vrátila zpět na stanici.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Na Uherskohradišťsku se nad ránem střetlo osobní auto s nákladním vozidlem! Jeden řidič skončil v nemocnici

Napsat komentář