Auto-Moto Cestování Doprava Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Spícímu muži ve vlaku postříkali sprejem rozkrok a zapalovačem zapálili kalhoty! Muž utrpěl popáleniny a skončil v nemocnici

HORAŽĎOVICKO – Muž při jízdě vlakem usnul, kdy byl postříkán sprejem a následně došlo ke vzplanutí oděvu. Muž byl s popáleninami ošetřen ve zdravotnickém zařízení. 

Policisté z obvodního oddělení v Horažďovicích zjistili v pátek 27. srpna letošního roku případ, kdy muž při jízdě vlakem utrpěl zranění. Dne 13. srpna jel muž ročník 2002 z obce u Horažďovic se svými známými vlakem, ve směru od Českých Budějovic na Strakonice.

Muž při jízdě usnul, kdy byl zatím nezjištěnou osobu postříkán sprejem a následně byl zřejmě další osobou zapalovačem zapálen jeho oděv. Poškozený muž utrpěl zranění, se kterým byl ošetřen v nemocnici ve Strakonicích.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a případ dále prověřujeme.

Autor: nprap. Dana Ladmanová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Spícímu muži ve vlaku postříkali sprejem rozkrok a zapalovačem zapálili kalhoty! Muž utrpěl popáleniny a skončil v nemocnici

Napsat komentář