Finance PR Reklamy Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Akademie dobrovolných záchranářů ČR od září nabízí i služby mobilního maséra… Přijede klidně i k vám domů

ÚSTÍ NAD LABEM – Akademie dobrovolných záchranářů ČR, z.s. z Ústí nad Labem rozšířila od září další novou službu pro širokou veřejnost a sportovní kluby. Ne jen že poskytuje zdravotnické dozory na kulturních a sportovních akcí tak nově bude součástí při zajištění zdravotnického dozoru na sportovní akcí k dispozici i sportovní masér.

Služby mobilního maséra tak mohou využít na akcích právě sportovci před jejich sportovním či po sportovním výkonu, na místě tak mobilní masér poskytne pohotovostní masáž.

Tyto služby jsou poskytovány i pro další zájemce ne jen na sportovní akcí, ale třeba u Vás doma či v kanceláři, dle přání klienta či domluvy. Masáže poskytuje Petr Urban, který je držitelem profesní kvalifikace pro masáže a zároveň i odborným garantem pro masérské, rekondiční a regenerační služby v organizaci.

Petr Urban je dlouholetým lektorem v první pomoci a vodní záchrany, ale také lektorem zdravotní tělesné výchovy. Organizace ADZ ČR je držitelem akreditace MŠMT pro vzdělávací program plavčíka.

Více informací o Akademii dobrovolných záchranářů ČR pak naleznete ZDE.

Autor: redakce
Zdroj: ADZ ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Akademie dobrovolných záchranářů ČR od září nabízí i služby mobilního maséra… Přijede klidně i k vám domů

Napsat komentář