Finance HOKEJ Pomáháme Školní okénko Sport Tipy na výlet Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Benefiční amatérský turnaj Bílinský Březňák CUP 2021 se uskuteční již tuto sobotu 11. září na zimním stadionu v Bílině

BÍLINA – V pořadí již 3. ročník Bílinského Březňák CUP – benefičního turnaje neregistrovaných hokejistů se uskuteční již tuto sobotu, tedy 11. září 2021 na zimním stadionu v Bílině.

I tentokrát se organizátoři budou snažit pomoci jedné rodince v nelehké životní situaci. Letos pořadatelé Bílinského Březňák Cupu vybrali školáka Matyáše – peníze, které vyberou, mu snad pomohou opět na nohy. 3. ročník Benefičního amatérského turnaje Bílinský Březňák CUP 2021 je unikátní v tom, že proti sobě hrají hráči, kteří nikdy tento sport nehráli na registrované úrovni. 

Po benefičním hokejovém turnaji bude od 19.00 hodin následovat open air v areálu bílinského pivovaru. V prostředí, které má své historické kouzlo, bude živá hudba parádní záležitostí. Přijďte podpořit Matyáše! Přijďte na koncert našich kapel Exit a Wanastowi Vjecy revival!

Vstupné na kulturní akci je 100 korun. Koncert v areálu bílinského pivovaru moderuje Aleš Lehký.

INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY
– vstupenky na koncert lze zakoupit pouze na místě (100,- Kč)
– do areálu bývalého pivovaru lze vstoupit pouze branou vedle zimního stadionu z ulice Litoměřická (viz. mapa)
– zakoupením vstupenky návštěvník potvrzuje, že splňuje kritéria stanovená pro vstup na hromadnou akci v souladu s aktuálními hygienickými nařízeními (platí i pro turnaj)
– časový harmonogram:
18:15 – vyhlášení výsledků turnaje
19:00 – hudební produkce
20:30 – dražba, předání výtěžku benefice
21:00 – hudební produkce


Ve večerních hodinách před předáním daru, proběhne dražba velice exkluzivních kousků. Robert Reichel přiveze podepsanou hokejku, s kterou hrál v Torontu Maple Leaf a čepici podepsanou Martinem Ručinským, Jirkou Šlégrem a samotným Robertem!!
Výtěžek poputuje na léčbu malého Matyáše! !
Přijďte se pokusit získat pro sebe unikátní kousek

bannerjvpress1

Redakce Agentury JV PRESS  je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé benefiční akce. Z benefičního turnaje tak přineseme opět videoreportáž.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Benefiční amatérský turnaj Bílinský Březňák CUP 2021 se uskuteční již tuto sobotu 11. září na zimním stadionu v Bílině

Napsat komentář