Kultura Školní okénko Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti

NAPSALI JSTE NÁM ZE SPORTU: Začátek sezony v Thajském boxu byl úspěšný

DUBÍ – Přípravu na začátek sezony náš klub Leonidas gym Dubí měl již koncem srpna, kdy začalo klubové soustředění ve Ski areálu Špičák, jehož se krom členů Leonidas gymu zúčastnili i členové SCM a juniorské reprezentace. Cele soustředění bylo zaměřeno hlavně na nácvik boje a fyzickou přípravu.

„Na naše mladé bojovníky tam čekaly i různé semináře jako například s ukrajinským zápasníkem Pyotrem Nakonechnyim, který se specializuje na boj z blízka (klinč). Dále měli možnost změřit sílu s mladými boxery a samozřejmě, abychom nebyli jen u boje tak s Norbertem Bidrmanem (LEGEARTIS academy) absolvovali kurz první pomoci.

Týden po návratu nás čekala hned první akce 4.9. UPS Fight cesta bojovníka, kde se utkal náš 17 letý Tomáš Karel Barták s pražským soupeřem ze Spejbl gymu. Zápas jsme na tomto galavečeru vyhráli s velkým přehledem, kde byl i soupeř 2x počítán. Tomáš v zápase drtil soupeřova stehna tvrdými low kicky a celkovou tvrdostí dominoval.

FOTOGALERIE…

O týden později 11.9. nás čekal se 4 zástupci turnaj Pražský pohár, který uspořádala Lanna gym ve spolupráci s Česká Muaythai Asociace C.M.T.A.

Poprvé v ringu a hned s úspěchem se ukázal náš Jiří Berkovec 11 let z Teplic, který se v pyramidě probojoval až na stříbrné místo.

Štěpán Ponec 13 let z Dubí si pak došel pro zlato. Na tomto turnaji se mu velice dařilo. Dalším zlatým bojovníkem byl 13 letý Martin Nebřenský z Krupky, kterému se povedlo ve finálovém zápase vyhrát KO ve druhém kole.

Posledním zlatým byl 14 letý Dubský hřebec Matěj Šimůnek člen juniorské reprezentace, který si s přehledem došel pro zlato.

Začátek sezony musím zhodnotit jako velice úspěšný a těšíme se na další úspěchy.

Kdo by se chtěl k nám přidat, tak mohou děti od 8 let. Tréninky jsou úterý a čtvrtek od 16:30 hodin a pro dospělé vždy v pondělí od 18:30 hodin, středa od 19:00 hodin a neděle od 18:30 hodin. Neváhejte a přidejte se k tomuto atraktivnímu úpolovému postojovému sportu.

Velký dík za pořádání této akce patří prezidentu České Muaythai Asociace Petru Ottichovi a jeho realizačnímu týmu.

Poděkování všem co nás podporují: Ústecký kraj, NSA, Města Dubí, Teplice, Osek, Krupka,

Obce Proboštov a Novosedlice. Dále pak firmám Stavmart s.r.o., Grafstudio cz, shop Berem.cz., Molík reality .

Po zdravotní stránce: Fyzioterapeut Jana Šimonová a Centrum sportovní medicíny Teplice, Norbert Bidrman LEGEARTIS academy .

Autor: Ladislav Horejš
Foto a Video: Czechfighter.cz, K-Legendary production

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář