HZS Krimi Městská policie Pátrání Plzeňský Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Pátrání po osmileté německé dívence na Domažlicku je stále bezvýsledné

DOMAŽLICKO – Stále bezvýsledné je pátrání po teprve osmileté německé dívence, která se ztratila rodičům na výletě na Domažlicku.

V rozsáhlé pátrací akci policisté pokračovali i v nočních hodinách s tím, že došlo k prostřídaní policistů, kteří jsou do pátrání zapojeni. Policisté provedli prohlídky míst, kde by se dívka mohla nacházet, bohužel zatím vše s negativním výsledkem. Pátrání policisté věnují maximální pozornost. Přes veškerou snahu všech, co jsou do pátrací akce zapojeni, se zatím dívku nepodařilo nalézt.

V pátrání samozřejmě policisté pokračují s maximálním nasazením i dnes, a to zejména s pomocí hasičů a německých kolegů a dalších složek IZS.

Policisté v souvislosti s pátráním po pohřešované dívce žádají všechny občany, kteří se v neděli, 10. října 2021, mezi 15 a 19 hodinou pohybovali na Čerchově a v jeho okolí, aby kontaktovali linku tísňového volání 158.

U Čerchova na Domažlicku policisté, hasiči i dobrovolníci stále pátrají po 8leté dívce cizí státní příslušnosti. Do pátrací akce jsou nasazené všechny dostupné síly a prostředky, spolupracujeme s kolegy ze SRN. Dívka měla mít na sobě bundu modré barvy, rifle a na nohou červené boty.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Pátrání po osmileté německé dívence na Domažlicku je stále bezvýsledné

Napsat komentář