Ekologie Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika PR Praha Reklamy Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Společnost Bohemia Energy na českém energetickém trhu končí!

ČESKO – Společnost Bohemia Energy končí! S okamžitou platností ukončuje dodávky elektřiny a plynu na českém energetickém trhu. Společnost to oznámila svým klientům na svém webu.

Firma se tak rozhodla ukončit svou podnikatelskou činnost. Zákazníci se podle ní ale nemusejí obávat, že by zůstali bez energií.

„Vážení zákazníci,

s politováním Vám musíme oznámit, že skupina BOHEMIA ENERGY ukončuje s okamžitou platností dodávky elektřiny a plynu na českém energetickém trhu.

K tomuto razantnímu kroku nás přiměl přetrvávající extrémní růst cen energií na velkoobchodních trzích, kdy cena obou dodávaných komodit, je nyní třikrát vyšší, než byla v loňském roce. Vždy jsme se pro Vás snažili zajistit co nejvýhodnější podmínky, ale tento bezprecedentní nárůst nám to již nadále neumožňuje.

Co to pro Vás znamená?

Dodávky energií bude pro Vás zajišťovat tzv. Dodavatel poslední instance, a to po dobu následujících 6 měsíců. Právo zajištění kontinuální dodávky prostřednictvím Dodavatele poslední instance Vám vzniká ze zákona a nemusíte se tak obávat přerušení dodávek do Vašich odběrných míst.

Co doporučujeme v současné situaci udělat?

V co možná nejkratším čase si vyberte nového dodavatele a uzavřete s ním smlouvu na dodávku energií. Důležité kontakty najdete na ZDE.

Odpovědi na Vaše nejčastější dotazy naleznete ZDE.

I v následujících týdnech Vám budeme k dispozici na našich infolinkách a e-mailech a budeme se snažit udělat vše pro to, aby byl Váš přechod k novému dodavateli co nejméně komplikovaný. Nicméně očekáváme, že naše zákaznická linka, bude v nejbližších dnech čelit velkému náporu otázek, a proto se předem omlouváme za delší čekání na spojení s našim operátorem.

Učinit toto rozhodnutí pro nás bylo velmi náročné a vzniklá situace nás velice mrzí. Chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za důvěru a přízeň, kterou jste nám projevovali v uplynulých letech.“

Autor: redakce
Zdroj: BOHEMIA ENERGY

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUÁLNĚ: Společnost Bohemia Energy na českém energetickém trhu končí!

Napsat komentář