Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po totožnosti muže, který leží v bezvědomí v jedné z pražských nemocnic! Nepoznáte ho?

PRAHA – Policisté pátrají po totožnosti muže, který leží v bezvědomí v jedné z pražských nemocnic. Pokud ho znáte, kontaktujte linku 158. Děkujeme. 

V pondělí 4. října ve večerních hodinách byl z ulice Zahradníčkova v Praze 5 převezen do nemocnice neznámý muž v bezvědomí. Do dnešních dnů se jeho stav bohužel nezměnil. Kriminalisté prověřováním tohoto případu zjistili, že se hospitalizovaný nestal obětí trestného činu, ale při chůzi po ulici z ničeho nic zkolaboval, a spadl na zem. Pádem si přivodil těžké zranění, se kterým byl následně převezen do nemocnice.

FOTOGALERIE…

Policistům se nepodařilo do dnešních dnů muže ztotožnit a nemohou tak informovat příbuzné o jeho stavu. Cestou médií se tak obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud znáte totožnost muže na fotografiích nebo máte informace, které by vedly k jeho ztotožnění, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme.

Upozorňujeme, že fotografie hospitalizovaného jsou z nemocničního prostředí ARO.

Více informací pak naleznete ZDE:

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté pátrají po totožnosti muže, který leží v bezvědomí v jedné z pražských nemocnic! Nepoznáte ho?

Napsat komentář