Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté od včerejška intenzívně pátrají po jedenáctiletém pohřešovaném chlapci! Neviděli jste ho někde?

KLADNO – Policisté intenzívně pátrají po 11letém chlapci, který byl naposledy viděn včera odpoledne v Kladně. Může být v ohrožení života. Pokud chlapce uvidíte, neprodleně volejte tísňovou linku 158.

EDIT: AKTUALIZUJEME DOBROU ZPRÁVU: Policisté právě odvolali pátrání po pohřešovaném jedenáctiletém chlapci! Dostavil se v doprovodu dospělého na policii

Kladenští policisté vyhlásili včera pátrání po 11letém chlapci z Kladna. Jeho pohřešování nahlásila jeho matka 19. října 2021 ve 20:45 hodin s tím, že chlapce naposledy viděla o den dříve, tedy 18. října 2021 v místě bydliště v Kladně.

Chlapec matce sdělil, že jde za kamarádem. Do současné doby se však nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Chlapec byl naposledy viděn včera 19. října 2021 v odpoledních hodinách na území města Kladna a předtím ve škole.

Je zde důvodná obava, že by chlapec mohl být v ohrožení života, proto policisté vyhlásili pátrání jako dítě v ohrožení. Jedenáctiletý Zdeněk Pol je 140 cm vysoký, má krátce střižené černé vlasy, hnědé oči a má předkus. Na sobě měl modré džíny, bílo hnědé boty, hnědou bundu a u sebe by měl mít černý batoh. Pokud jste chlapce někde viděli, neprodleně volejte linku 158.

Policisté přijmou jakékoliv poznatky o tom, kde by se chlapec mohl nacházet. Za pomoc s pátráním děkujeme.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář