Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: U Zdib na dálnici D8 ve směru na Prahu se střetlo nákladní vozidlo s osobním autem

ZDIBY – Z důvodu tragické dopravní nehody u Zdib na 0 km dálnice D8 je po dobu záchranářských prací komunikace ve směru na Prahu zcela uzavřena. Střetlo se tam nákladní vozidlo s osobním automobilem. Při tragickém střetu zemřel na místě jeden mladý muž, další byl letecky transportován ve velmi vážném stavu, po resuscitaci, na umělé plicní ventilaci do nemocnice FN Motol.

Třetí účastník nehody byl se středně těžkým zraněním převezen sanitkou ve stabilizovaném stavu do FNKV. Kamion i osobní automobil po nehodě skončil na boku.

Přivolaným hasičů se podařilo vyprostit těžce zraněného řidiče, který byl následně předán do péče záchranářů. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů.

Dálnice D8 ve směru do Prahy stojí. Odstraňování následků tragického střetu potrvá do odpoledních hodin. Okolnosti vážné nehody vyšetřují dopravní policisté.

Zjišťujeme podrobnosti…

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “TRAGÉDIE: U Zdib na dálnici D8 ve směru na Prahu se střetlo nákladní vozidlo s osobním autem

  1. Pingback: click resources
  2. Pingback: poppenhuis

Comments are closed.