Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Na frekventované křižovatce u Letů na Písecku došlo ke střetu tří kamionů! Hlavní silniční tah Praha – Písek tak stojí

PÍSECKO – Z důvodu dopravní nehody tří kamionů na frekventované křižovatce u Letů na Písecku policisté řídili provoz na trase Písek – Praha kyvadlově.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Při odtahu havarovaných vozidel bude provoz odpoledne a večer opakovaně zastaven. Řidiči zvolte objízdnou trasu. Okolnosti karambolu vyšetřují dopravní policisté.

FOTOGALERIE…

 

Oznámení o dopravní nehodě na křižovatce u obce Lety na Písecku přijali policisté v deset hodin. Konkrétně na křížení silnic č. 1/4 a 1/19 se střetly 3 nákladní automobily. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že k nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidič kamionu cizí státní příslušnosti jel ve směru od Orlíku a na křižovatce nedal přednost řidiči nákladního vozidla, které přijíždělo zleva od Písku. Došlo ke střetu, při kterém byla vozidla vymrštěna do protisměru, kde právě projížděl ve směru od Prahy další nákladní automobil, který řídil rovněž cizinec. Při nehodě byli 2 řidiči zraněni. Policisté u všech třech řidičů provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Na místě nehody řídí provoz  policisté kyvadlově. V okolí srážky se tvoří kolony. Není vyloučeno, že při odtahu havarovaných vozidel bude provoz odpoledne a večer opakovaně zastaven. Policisté žádají řidiče, aby se tomuto problematickému úseku vyhnuli. Silnice bude problematicky průjezdná minimálně do večerních hodin.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz