Finance Karlovarský Kultura Pomáháme Složky IZS Sport Technika Tipy na výlet Turistika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POMÁHÁME: Virtuální benefiční běh a jízda na kole – Společně k cíli s hasiči pro dvacetiletého Pavla

OSTROV – Letošní druhý ročník VIRTUÁLNÍHO SPOLEČNĚ K CÍLI (SKC) S HASIČI je tentokrát pro 20ti letého Pavla, kterému život změnila vážná autonehoda, kdy jeho šance na přežití byla minimální.

Pája byl od deseti let vychováván spolu se svými dvěma bratry pouze otcem, matka od nich odešla. Společně zvládli vše, co jim život nadělil. Pája je velmi kamarádský, pro ostatní by se rozdal a každému, kdo potřeboval, vždy přispěchal na pomoc. Mezi jeho koníčky patří auta, kreslení a miluje psy. Má doma tři, kteří čekají, až se vrátí. – číst příběh dále.

Registrace je jednoduchá 🙂 V sekci registrace máš na výběr ze dvou disciplín – KOLO – BĚH. Zvol si disciplínu, vyplň své údaje včetně délky trasy, případně výši dobrovolného příspěvku a vyplněný formulář odešly. Následně Ti přijde potvrzovací mail, včetně platebních údajů. Registrační poplatek v částce 300,- zašli na číslo účtu 2201982839/2010VS 021502021. (k platbě můžeš použít i QR kód). Pokud se rozhodneš zaslat dobrovolný příspěvek, přičti částku k registračnímu poplatku. Po připsání platby na náš účet, Ti přijde na mail startovní číslo. (prosíme, pokud někdo bude platit registraci za někoho jiného, tak uveďte do poznámky jméno registrovaného, případně i své jméno, pokud nemáte zvolenou viditelnost majitele účtu).

Registrovat se můžeš v době od 18.10.2021 do 30.11.2021. Tentokrát však nemusíš čekat na konec registrace a svou zvolenou disciplínu můžeš zdolat po zaplacení a potvrzení registrace, takže kdo rád jezdí na kole, tak má možnost i v tomhle období zvolit možnost cyklistiky 😊 . Neradi běháte, nebo jezdíte na kole? Nevadí-můžete se jen tak projít, nebo zvolit jinou možnost zdolání zvolené délky trasy. Jako důkaz nám na uvedený mail zašli kopii aplikace obrazovky, hodinek apod., případně nějakou fotku ze samotného běhu.

REGISTRACE BĚH                              REGISTRACE CYKLISTIKA

Po skončení akce, Ti mailem přijde účastnický diplom a na uvedenou adresu Ti poštou přijde cca do 20ti dnů kovová medaile. (medaile a diplom Ti přijde i v případě pokud důkaz nezašleš-není podmínkou). Výtěžek z celé akce se použijí na úpravu domova pro bezbariérový přístup a nákup kompenzačních a rehabilitačních pomůcek. Náklady na výrobu medailí a náklady na poštovné a balné budou hrazeny z registrační částky 300,-. Zbylá částka z registrace + dobrovolný příspěvek (100%) poputuje pro Páju.

Tato sbírka je zřízena pro pomoc rodinám, pečujícím o osobu se zdravotním postižením či osobě samotné k zakoupení kompenzačních pomůcek, zdravotních pomůcek, léků, zdravotního materiálu, polohovacích pomůcek, rehabilitačních pomůcek a pobytů, didaktických pomůcek, školních pomůcek, úpravu domácnosti a dále na výrobu medailí a cen pro účastníky akce.

Děkujeme za podporu a účast v letošní akci SKC

Zdroj: Společně k cíli s hasiči

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “POMÁHÁME: Virtuální benefiční běh a jízda na kole – Společně k cíli s hasiči pro dvacetiletého Pavla

Comments are closed.