Krimi Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNÍ PÁTRÁNÍ: Policisté s psovody a vrtulníkem intenzívně pátrají po pohřešovaném 76letém muži z Hradištka

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Policisté s psovody a vrtulníkem intenzívně pátrají po pohřešovaném 76letém muži z Hradištka (Praha-jih), který odešel v sobotu v 16hodin na procházku a doposud se nevrátil. Pokud ho uvidíte, volejte 158. 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci a pomoc při pátrání po pohřešovaném 76letém muži. Ten odešel v sobotu, tj. 6. listopadu, okolo 16. hodiny, z místa přechodného bydliště v Hradištku na procházku. Pravidelně se chodil procházet do Masečína, Rajchardova a Brunšova – části obce Hradištko, Štěchovice nebo ke Štěchovické přehradě.

Jeho pohřešování oznámila jeho žena před půl osmou večer. Po seniorovi kriminalisté ihned vyhlásili pátrací akci, do které se zapojilo 6 hlídek policistů z obvodního oddělení, psovodi se psy specializovaných na vyhledávání osob a vrtulník s termovizí. Bohužel se doposud muže nepodařilo nalézt.

Šestasedmdesátiletý muž je vysoký 172–175 cm, střední postavy. Vlasy má rovné šedé, vousy (strniště) má taktéž šedé barvy. Barva očí je modrá. Na sobě by měl mít hnědé (hnědo rezavé) kalhoty, šedou vestu, avšak je možné, že má přes tento svršek ještě bundu nezjištěné barvy.

Pohřešovaný hůře slyší a používá naslouchátko. Jeho chůze je lehce nachýlená dopředu. Senior užívá léky, nicméně by neměl být bez nich ohrožen na životě. Telefon pohřešovaného je nedostupný. Žádáme občany, kteří mají jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaný mohl nacházet, aby se ozvali policistům na linku 158.

Děkujeme všem předem za spolupráci.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNÍ PÁTRÁNÍ: Policisté s psovody a vrtulníkem intenzívně pátrají po pohřešovaném 76letém muži z Hradištka

  1. Pingback: umiditate aer

Comments are closed.