Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po devětadvacetiletém muži z Davle, kterému může jít o život! Neviděli jste ho někde?

DAVLE – Policisté intenzívně pátrají od večerních hodin po 29letém muži z Davle (Praha-jih) se sebevražednými sklony. Muž odjel vozem Škoda Octavia (modré barvy) neznámo kam a je zde důvodná obava o jeho život. Pokud muže spatříte, volejte 158.

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci a pomoc při pátrání po pohřešovaném 29letém muži z Davle, který odjel v neděli 7. listopadu, okolo 19. hodiny, osobním vozidlem Škoda Octavia combi modré barvy, RZ: 7P0 4194, neznámo kam.

Pohřešovaný je vysoký 190–195 cm, střední postavy. Má hnědočerné vlasy, hnědé vousy (strniště) a hnědé oči. Na sobě by měl mít černou košili a tmavé kraťasy, bližší informace k oblečení nám známy nejsou.

Muž trpí psychickými problémy, má sebevražedné sklony a je u něj důvodná obava o jeho život, neboť se již v minulosti pokusil o sebevraždu. Po muži i vozidle, s nímž odjel z domova neznámo kam, se vyhlásila pátrací akce.

Dosavadní pátrací akcí ani využitím standardních prostředků a metod pátrání se nepodařilo pohřešovaného nalézt. Vzhledem k tomu se policisté prostřednictvím médií obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci. Jakékoli informace o výskytu pohřešovaného muže a vozidle přijmou policisté každé policejní služebny a operátoři tísňové linky 158.

Děkujeme všem předem za spolupráci.

Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté pátrají po devětadvacetiletém muži z Davle, kterému může jít o život! Neviděli jste ho někde?

  1. Pingback: read more

Comments are closed.