Jihomoravský Krimi Městská policie Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Strážníci v Brně zasahovali u ženy která si aplikovala v parku drogy a střílela ze zbraně

BRNO – Tohle není brutální očkovací kampaň, ale bohužel realita Denisových sadů. Strážníci tady prověřovali informaci o ženě, která si prý aplikovala drogy a předtím manipulovala se zbraní, a dokonce z ní i střílela.

Během okamžiku dorazila hlídka pořádkové jednotky městské policie a přes křoví viděla, že mladé ženě skutečně leží u nohou pistole. Strážníci se služebními zbraněmi v rukou a hlavněmi namířenými k zemi rychle a nepozorovaně přistoupili k ní a ženu i její dva známé důrazně vyzvali, aby okamžitě odstoupili.

Jeden ze strážníků současně nohou odsunul zbraň na bezpečné místo. Na první pohled bylo absolutně nerozeznatelné, jestli se opravdu jedná o skutečnou střelnou zbraň nebo třeba maketu. Při bližším prozkoumání strážníci zjistili, že je to airsoftová pistole s plynovou kartuší.

Dvacetiletá žena i třiatřicetiletý muž přiznali, že z ní v parku opravdu opakovaně stříleli. Přivolaní státní policisté vyloučili spáchání trestného činu, a strážníci proto případ předávají k projednání ve správním řízení.

Zdroj: MP Brno 

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz