Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Při střetu nákladního vozu s osobním autem na Šluknovsku zemřelo malé dítě! Těžce zraněná řidička skončila v nemocnici

ŠLUKNOVSKO – Při střetu nákladního automobilu s osobním vozem zemřelo v havarovaném osobním autě dítě! Řidičku s těžkým zraněním pak záchranáři museli letecky transportovat do nemocnice.

Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že i přes déletrvající resuscitaci se záchranářům nepodařilo dítě zachránit. „Nezletilá osoba z havarovaného osobního automobilu bohužel utrpěla závažná zranění, kterým na místě podlehla. Řidičku záchranáři s velmi těžkým zraněním transportovali do ústecké Masarykovy nemocnice,“ dodal k tragické události mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Podle zjištění redakce dostala řidička smyk narazila do stromu a následně bylo auto katapultováno do jízdní dráhy kamionu! Ve zdemolovaném autě zemřelo velmi malé dítě.

Okolnosti tragické nehody na Šluknovsku i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz