Finance Kultura Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Dobrovolní hasiči z Háje u Duchcova na Teplicku uspořádají v sobotu dobročinnou BURZU HRAČEK

HÁJ U DUCHCOVA – Už jen do soboty 20.listopadu máte možnost přinést hračky na hasičskou zbrojnici do Háje u Duchcova na Teplicku. 

Dobrovolní hasiči z Háje u Duchcova na Teplicku totiž pořádají dobročinnou akci pod názvem Hračky pomáhají aneb Příběh hraček. Finanční výtěžek celé akce bude věnován na léčbu vážně nemocných dětí.

V sobotu 20. listopadu totiž dobrovolní hasiči uspořádají BURZU HRAČEK v místní Sokolovně, která sousedí s hasičárnou a to od 10.00 do 17.00 hodin, kde se uskuteční prodej hraček, které lidé hasičům věnovali. Hračky zakoupíte za symbolické ceny 10,- 20,- a 50 Kč.

Chybět nebude ani doprovodný program: tvořivé dílničky, ukázky hasičské techniky a soutěže pro děti. Hračky, které se na burze neprodají pak budou nabídnuty školám, nemocnicím a podobně… Dobročinnou akci pořádá SDH Háj u Duchcova ve spolupráci s OSH Teplice a obcí Háj u Duchcova…

Od pondělí do soboty 20. prosince mohou zájemci darovat každý den od 16.00 do 19.00 hodin u požární zbrojnice v Háji u Duchcova nepotřebné a nepoškozené hračky… „Předvánoční úklid se blíží – respektive vytřídění hraček, se kterými si děti už nehrají. Neváhejte a přineste je k nám na hasičskou zbrojnici a pomůžete tím dobré věci,“ říká s prosbou starosta SDH Háj u Duchcova Jakub Šimek.

Mezi prvními dárci v pondělí odpoledne nechyběla ani starostka Okresního sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Teplice Viera Nejedlá, která do Háje u Duchcova přivezla hrčky. Pak následovali další lidé, kteří rovněž nejrůznější plyšáky, stavebnice, autíčka, hry a další hračky hasičům přivezli.

VIDEOREPORTÁŽ… 

Videoreportáž připravil: Honza Vraný / JV press.cz

Po předání hraček si každého dárce dobrovolní hasiči vyfotografovali a na památku si každý odnesl jako poděkování nakreslený obrázek od nejmenších hasičů… Pokud máte doma nepotřebné hračky, nebo chcete jen tak udělat radost a koupit hračky pro dobrou věc, tak neváhejte a přivezte je na hasičskou zbrojnici do Háje u Duchcova. Šanci máte každý den do příští soboty… Děkujeme.

Více informací včetně nových fotek z předávání hraček naleznete na: Sdh Háj

FOTOGALERIE…

Autor: Honza Vraný
Foto: Mirdas Stehlík

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz