Finance Kultura Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Školní okénko Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Dobrovolní hasiči z Háje u Duchcova na Teplicku pořádají dnes v Sokolovně dobročinnou BURZU HRAČEK

HÁJ U DUCHCOVA – Úderem desáté hodiny dnes v Sokolovně v Háji u Duchcova začíná BURZA HRAČEK, kterou pořádají místní dobrovolní hasiči ve spolupráci s OSH Teplice a obcí Háj u Duchcova.

Jde o dobročinnou akci pod názvem Hračky pomáhají aneb Příběh hraček a finanční výtěžek celé akce bude věnován na léčbu vážně nemocných dětí.

Chybět nebude ani doprovodný program: tvořivé dílničky, ukázky hasičské a vojenské techniky a soutěže pro děti. Hračky, které se na burze neprodají pak budou nabídnuty školám, nemocnicím a podobně.

FOTOGALERIE…

V sobotu 20. listopadu tak dobrovolní hasiči pořádají BURZU HRAČEK v místní Sokolovně, která sousedí s hasičárnou a to od 10.00 do 17.00 hodin, kde se uskuteční prodej hraček, které lidé hasičům věnovali. Hračky zakoupíte za symbolické ceny 10,- 20,- a 50 korun.

Adresa: Sokolovna Háj u Duchcova, Kubátova 38. A samozřejmě v rámci celé akce můžete také přijít koupit hračky dětem do azylových domů. Finanční výtěžek z celé akce bude věnován na léčbu vážně nemocných dětí.

Více informací včetně nových fotek z předávání hraček naleznete na: Sdh Háj

Autor: Honza Vraný
Foto: Mirdas Stehlík

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz