Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Těžce zraněného řidiče z havarovaného auta u Boče na Karlovarsku museli hasiči vystřihávat! Muž bohužel nehodu nepřežil

BOČ NA KARLOVARSKU – Při včerejší tragické nehodě na silnici č. 13 mezi Bočí a Kláštercem nad Ohří, kde se střetla tři osobní auta, zemřel jeden z řidičů. O tragédii jsme informovali aktuálně již včera večer. Nyní hasiči poskytli fotografie z vážné nehody.

Po čelním nárazu zůstal v jednom z vozidel zaklíněný řidič, auto se po nehodě převrátilo na bok. Na místo byli vysláni hasiči ze čtyř jednotek. Pro vyproštění muže bylo nutné použít hydraulické vyprošťovací nástroje, v průběhu složitého vyprošťování lékař záchranné služby konstatoval u řidiče smrtelné zranění.

FOTOGALERIE…

Provoz v místě nehody byl zcela uzavřený, objízdnou trasu zajistila policie. Hasiči na místě asistovali při osvětlení a při naložení vozidel na odtahovou službu, postarali se rovněž o úklid provozních kapalin na komunikaci. Zcela obnovený provoz na silnici č. 13 byl až před třetí hodinou ráno.

Zasahující jednotky:

HZS Karlovy Vary (CAS 20 Scania)

HZS Klášterec nad Ohří (CAS 20 Scania)

JSDH Stráž nad Ohří (CAS 24 T815)

JSDH Ostrov (CAS 20 Man)

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz