Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VĚZEŇ NA ÚTĚKU: Kriminalisté z Mladé Boleslavi pátrají po 31letém Janu Kučerovi, který utekl z nestřeženého pracoviště v Benátkách nad Jizerou

BENÁTKY NAD JIZEROU – Policisté aktuálně pátrají po 31letém vězni, který utekl z nestřeženého pracoviště v Benátkách nad Jizerou. Muž je ve výkonu trestu za majetkovou trestnou činnost. Viděli jste ho? Volejte prosím linku 158.

Kriminalisté z Mladé Boleslavi vyhlásili pátrání po 31letém Janu Kučerovi, který  již včera utekl z nestřeženého pracoviště ve firmě na adrese Tovární v Benátkách nad Jizerou a do současné doby se nevrátil.

Hledaný vězeň Jan Kučera je v současné době ve výkonu trestu ve věznici Jiřice za majetkovou trestnou činnost. Muž je asi 180 cm vysoký, štíhlé postavy, krátce střižených hnědých vlasů po stranách vystříhaných, má krátce střižené vousy – bradku. V době útěku byl oblečen do pracovního oblečení, montérkové blůzy s logem.

Policisté po muži pátrají, nicméně se ho do současné doby nepodařilo nalézt, proto žádají všechny, kteří by měli jakékoliv informace či poznatky o pohybu nebo pobytu muže, aby je policistům sdělili na linku 158 nebo v pracovní dny v době od 7:30 do 15:30 hodin na tel. číslo 974 877 330 nebo 974 877 358.

Za pomoc s pátráním děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz