Auto-Moto Doprava Dopravní podnik Finance Kultura PR Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: I letos o 1. adventu vyjedou v Mostě do provozu dvě Vánoční tramvaje

MOST / LITVÍNOV –  Mostecké ulice rozsvítí dvě Vánoční tramvaje DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s. Podpoří tak předvánoční atmosféru ve městě.

„V letošním roce vyjede na lince číslo 2 jako Vánoční tramvaj vůz s evidenčním číslem 312. Tramvaj bude vozit úplně nové sváteční osvětlení, které se zásadně liší od osvětlení, které měla Vánoční tramvaj v minulém roce. První výjezd Vánoční tramvaje bude o první adventní neděli 28. listopadu 2021 v 16:42 hodin ze zastávky Most, Velebudická,“ řekl ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s., Daniel Dunovský.

První Vánoční tramvaj bude jezdit celodenně na lince číslo 2 v pracovní dny od 4:37 hodin do 22:20 hodin, v sobotu a v neděli od 4:52 hodin do 22:20 hodin.

„Druhá Vánoční tramvaj bude od pondělí do pátku nasazena ráno na linku číslo 3 od 5:00 do 6:43 hodin, odpoledne pak na linku číslo 1 od 13:03 do 16:02 hodin. Tato tramvaj s evidenčním číslem 305 bude vozit osvětlení, které si cestující pamatují z uplynulých tří let a tvoří ho zhruba 2000 světelných bodů,“ dodal Dunovský.

Vánoční tramvaje budou jezdit až do 6. ledna 2022, kdy ukončí provoz.

Autor: Jiří Holý

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: I letos o 1. adventu vyjedou v Mostě do provozu dvě Vánoční tramvaje

  1. Pingback: look at here now

Comments are closed.