Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Dodávka na dálnici D1 na Vysočině ve směru na Brno smetla řidiče, který s defektem zastavil u krajnice! Na místě zemřel

VYSOČINA – Řidiči pozor! Na 106.kilometru dálnice D1 ve směru na Brno na Vysočině došlo ke střetu dvou vozidel! Při tragické nehodě jedna osoba zemřela. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Místo nehody je aktuálně s opatrností průjezdné. Z prvotního vyšetřování policistů vyplývá, že řidiči dvou dodávkových vozidel zastavili kvůli defektu na krajnici. Řidiče jedné z nich poté srazilo další projíždějící dodávkové vozidlo.

I přes okamžitou pomoc svědků události a maximální úsilí přivolaných záchranářů se muže nepodařilo zachránit a svým těžkým zraněním na místě podlehl. Při střetu muž totiž utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem. Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují dopravní policisté.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz