HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: V Zubří na Vsetínsku hořel byt! Jedna osoba se při požáru nadýchala zplodin

ZUBŘÍ – U požáru bytu v bytovém domě na ulici Sídliště 6. května v Zubří na Vsetínsku zasahovaly tři jednotky hasičů. Požární poplach byl vyhlášen včera v 22:09 hodin jednotce profesionálních hasičů z požární stanice Valašské Meziříčí, jednotce Hasičského sboru města Rožnov pod Radhoštěm a jednotce dobrovolných hasičů města Zubří.

Průzkumem v dýchacích přístrojích byl zjištěn požár v bytě v 1. nadzemním podlaží. V době požáru byly v bytě 4 osoby. Jedné osobě hasiči do příjezdu Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje poskytovali předlékařskou pomoc. Tato osoba se nadýchala zplodin hoření. Další 3 osoby byly bez zranění. Evakuace osob nebyla nutná.

Ještě před příjezdem hasičů sousedi hasili požár s hasicími přístroji. Následně hasiči požár uhasili jedním vysokotlakým proudem vody. Příčina požáru zůstává ve společném šetření hasičů a policie. Škoda způsobená požárem byla stanovena v předběžné výši 500 tisíc korun.

Včasným oznámením a zásahem sousedů byly uchráněny hodnoty v předběžné výši 1 milion korun.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DRAMA: V Zubří na Vsetínsku hořel byt! Jedna osoba se při požáru nadýchala zplodin

Comments are closed.