Doprava Dopravní podnik Finance Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zprávy podle krajů

Batoh zapomenutý v soupravě metra nalezl a zatím nevrátil neznámý muž. Teď po jeho totožnosti pátrají pražští policisté. Poznáte ho na fotografiích?

PRAHA – Pražští policisté pátrají po totožnosti muže, který vzal ze sedadla metra jedoucího ze stanice Nové Butovice do Zličína zapomenutý červený batoh a dosud ho nevrátil, ani neučinil potřebné oznámení o jeho nálezu.

Batoh na sedadle zapomněla nešťastná majitelka ve stanici Nové Butovice, kde vystoupila, a díky nenechavci přišla nejen o mobilní telefon Samsung, peněženku s hotovostí a kreditkami, ale i o naslouchátko a průkaz seniora. Vše v celkové hodnotě přesahující dvaadvacet tisíc korun. Podezřelý následně vystoupil ve stanici Hůrka.

Případ je prověřován pro trestné činy zatajení nálezu a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ze kterých je muž na fotografiích podezřelý. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158. Za zmiňované skutky mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky odnětí svobody.

Případ se stal nedlouho po poledni v pondělí 27. prosince 2021.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský 

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Batoh zapomenutý v soupravě metra nalezl a zatím nevrátil neznámý muž. Teď po jeho totožnosti pátrají pražští policisté. Poznáte ho na fotografiích?

Comments are closed.