Finance Kultura PR Reklamy Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: V Obchodním centru Central Most se dnes uskuteční slavnostní mše a vysvěcení centra římskokatolickým knězem

MOST – Již dnes, tedy ve čtvrtek 6. ledna čeká návštěvníky od 17:00 hodin jedinečná událost – slavnostní mše a vysvěcení nákupního centra Central Most. A to vše pod názvem SE TŘEMI KRÁLI MÁTE NÁKUPY POSCVĚCENÉ..

Tuto jedinečnou akci v Česku bude moderovat Vlasta Vébr a čeká na vás vskutku zajímavý program. Na začátku zazpívají děti ze základní umělecké školy F. L. Gassmana a následně římskokatolický farář Josef Hurt pronese mši a vysvětí nákupní centrum.

Během akce budeme nabízet všem návštěvníkům černou čtvrtku, na kterou si budou moct požehnanou křídou napsat K+M+B 2022, a odnést si tak symbolickou ochranu pro rok 2022. Na akci budeme také pořádat finanční sbírku pro Mateřské centrum Klubíčko a navštíví nás handicapované a postižené děti tohoto centra. Nakonec nám všem farář požehná a ukončí akci modlitbou.

Během akce bude zájemcům nabízen svařák, punč a koláčky zdarma pro všechny členy věrnostního klubu mobilní aplikace Central Club.

Autor: Vlasta Vébr
PR

One Reply to “TIP REDAKCE: V Obchodním centru Central Most se dnes uskuteční slavnostní mše a vysvěcení centra římskokatolickým knězem

Comments are closed.