Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Koronavirus Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

PRÁVĚ SE DĚJE: V šesti městech Česka lidé protestují v rámci akce Devět kroků ke svobodě a záchraně společnosti

ČESKO  – Devět kroků ke svobodě a záchraně společnosti, tak se jmenuje protestní akce s pochodem, která se dnes koná v šesti městech Česka, například v Ústí nad Labem, Karlových Varech, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích nebo v Bruntále. Akce pořádá politické hnutí Otevřeme Česko s podporou iniciativy Chcípl PES.

Lidé tam protestují proti povinnému očkování na Covid-19. Proti segradaci a diskriminaci obyvatel ČR nebo proti „zelené“ politice EU. V rámci akce je plánován ve městech i protestní pochod… Například v Ústí nad Labem se dnes v centru města sešlo asi 400 protestujících. Před nimi vystoupil s projevem například Tomáš Vandas z Dělnické strany.

Zítra je pak protestní akce Devět kroků ke svobodě naplánována na Václavském náměstí v Praze od 14.00 hodin.

9 KROKŮ KE SVOBODĚ A ZÁCHRANĚ SPOLEČNOSTI – VÝZVA VLÁDĚ A PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY

„My, občané České republiky, odmítáme pomocí diskriminačních nařízení a vyhlášek rozdělování společnosti. Odmítáme segregaci lidí na základě jejich nemocí, barvy kůže, způsobu života či podle toho, proti kterým nemocem jsou očkováni.

Žádáme o okamžité zastavení a zrušení všech diskriminačních nařízení. Naši společnost již dávno neohrožuje covid, ale je ohrožena destabilizací ekonomiky, destabilizací záchranných a policejních složek, rozkladem vzdělávacího systému a omezování osobních svobod jednotlivce.

Dnešní politici rozdělují občany, stejně jako nacisté za druhé světové války, a stejně jako komunisté po roce 1948. Rozdělení naší společnosti na občany s výhodami a potrestané.

Jsme na začátku „války“, kdy vláda postupuje zcela systematicky a začíná čistkami v armádě a v policii. Povinné očkování vyčlení z řad naší policie, hasičů a záchranářů svobodomyslné občany. Občany, kteří jsou ochotní dodržovat Ústavu ČR.

Nejen, že se vládní elita zbaví těchto lidí, ale ještě významně ušetří na výsluhách pro ty, kteří se nechtějí podřídit nezákonnému jednání v rámci ideologie covidismu. Ministr vnitra Rakušan už s těmito totalitními praktikami začal, když donutil k odchodu ředitele policie, který odmítl povinné očkování ve svém sboru.

Musíme se společně tomuto totalitnímu zlu postavit a zastavit tuto devastaci naší společnosti! Proto vyzýváme Vládu ČR a Parlament ČR, aby okamžitě projednali a přijali naše níže uvedené návrhy:

  1. Přijmout zástupce nejsilnější mimoparlamentní opozice k jednání se zástupci vlády.
  2. Zrušit veškerá omezení pro podnikatele a živnostníky.
  3. Zrušit veškeré výhody pro očkované občany. Mezi očkovaným a neočkovaným občanem nesmí být žádný rozdíl. Nejsme proti dobrovolnému očkování, jsme proti povinnému očkování.
  4. Zahájit diskusi se všemi odborníky v ČR bez vlivů politické reprezentace. Začít chránit nejrizikovější skupiny obyvatel.
  5. Zrušit vyhlášku o povinném očkování proti Covid 19.
  6. Zastavit cenový nárůst energii, který je vyvolán cenami emisních povolenek a nesmyslnou „zelenou“ politikou Evropské unie.
  7. Do 30. dnů vypsat referendum o (ne)setrvání v Evropské unii.
  8. Sestavit mimoparlamentní vyšetřovací komisi za účasti zástupců z lidu k prošetření porušování Ústavy v ČR a k rozkrádání státního rozpočtu během covidových opatření.
  9. Zpřístupnit odborníkům s jiným, než oficiálním názorem vstup do medií, jako je veřejnoprávní Česká televize a Český rozhlas.

Na podporu těchto požadavků proběhnou v lednu 2022 podpůrné demonstrace a pochody, které vyvrcholí plánovanou generální stávkou! Chcípl PES a desítky partnerů.“

Autor: redakce
Zdroj: www.otevrmecesklo.cz

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz